Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Lørdag 4. mars er det duket for en ny, stor begivenhet for barnefamiliene på Beitostølen, med festpremiere på “Karsten og Petra – ut på tur” med kjempelerret og snøtribuner. –Forrige gang vi snurret film i alpinbakken viste vi Disney-suksessen “Frost”. Nå er det klart for den norske filmsuksessen om Karsten og Petra, og vi venter storinnrykk, sier Bjørn B Jacobsen i DestinasjonsKirurgene.

– Silje Hopland Eik i Cinenord, som står bak Karsten og Petra-filmene, er begeistret:

-Dette blir veldig moro og vi gleder oss virkelig til å komme tilbake til Beitostølen til denne festpremieren, helgen før den offisielle Norgespremieren på kino. Det blir en spektakulær ramme rundt visningen, sier filmprodusenten.

 Karsten og Petra-filmene er basert på bøkene til Tor Åge Bringsværd og Anne G. Holt. De tidligere filmene er sett av over 1 million på kino. Den snart premiereklare “Karsten og Petra – ut på tur” ble spilt inn i Beitostølen-området i sommer. Vi får være med på alt Karsten og Petra opplever når de er på tur i fjellet med familiene sine. Det blir action, moro, latter og kanskje en tåre, i denne historien om de to bestevennene og familie, forelskelse og fjellvettregler. I rollene møter vi to nye små skuespillere; Oliver Dahl fra Brumunddal og Alba Ørbeck-Nilssen fra Asker, sammen med blant andre Janne Formoe og Hilde Lyrån.

 “Karsten og Petra-weekend” på Beitostølen er et trepartsamarbeid mellom Cinenord, Beitostølen Resort og DestinasjonsKirurgene. Cinenord står for filmen, Beitostølen Resort sørger for den spektakulære kinoarenaen i alpinbakken, og DestinasjonsKirurgene står for produksjonen av begivenheten denne festlige lørdagen I fjellandsbyen. Direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort er begeistret: –Det er sjølsagt veldig moro for oss og for hele Beitostølen, at vi kan gjennomføre denne type samarbeid og spektakulære prosjekter, som det er når vi inviterer til utekino og snøamfi i alpinbakken på Beitostølen. Om det kommer 1.000 eller 1.500; vi har god plass i fjellet, sier Hovi.

 Filmen vises kl 18 lørdag ettermiddag, og det blir også artige Karsten og Petra-aktiviteter som alle barn kan delta på utover lørdags-formiddagen, i regi av Beito Aktiv, i deres vintercamp ovenfor alpinanlegget. Dette er helga som avslutter vinterferien i Oppland og på Vestlandet, og blir en skikkelig godbit å få med seg for alle barn og barnefamilier, sier Bjørn B Jacobsen.

Fakta:

Lørdag 4. mars: Arenaen i alpinbaken åpner kl 17.00. Programstart kl 17.45. Salg av varme pølser og drikke i bakken. Kle deg godt. Ta gjerne med sitteunderlag. Billetter selges på Beitostølen fom lørdag 11. februar hos: Radisson Blu Beitostølen, Tone Greni Hud&MakeUp, Sporten Beitostølen. Billettpris: kr 100,- for alle. Booking og info overnatting: beitostolen.com

 

Oppsummering:

Program lørdag 4. mars:

Filmen vises kl 18 lørdag ettermiddag, og det blir også artige Karsten og Petra-aktiviteter som alle barn kan delta på utover lørdags-formiddagen, i regi av Beito Aktiv, i deres vintercamp ovenfor alpinanlegget. Dette er helga som avslutter vinterferien i Oppland og på Vestlandet, og blir en skikkelig godbit å få med seg for alle barn og barnefamilier.

Arenaen i alpinbaken åpner kl 17.00. Programstart kl 17.45. Salg av varme pølser og drikke i bakken. Kle deg godt. Ta gjerne med sitteunderlag.

Billetter:

Billetter selges på Beitostølen hos: Radisson Blu Beitostølen, Tone Greni Hud&MakeUp, Sporten Beitostølen

eller online HER.

Billettpris: kr 100,- for alle.


Overnatting Karsten og Petra Weekend:

Bergo Hotel

Kr. 1015,- per person per døgn i dobbeltrom inkl. frokost.

 

Radisson Blu Mountain Resort

Kr. 1065,- per person per døgn i dobbeltrom inkl. frokost.

Barnepriser i ekstra senger:

0-3 år fritt

4-15 år kr. 200,- per barn per døgn.

 

Leiligheter basert på selvhushold:

4 personers fra kr. 3390,- for helgen.

6 personers fra kr. 4930,- for helgen.

8 personers fra kr. 6670,- for helgen.

Leie av sengetøy/håndklær kr. 125,- per sett.

Sluttvask fra kr. 550-850,-.

Booking og info overnatting:

Tlf. 61351000

booking@beitostolen.com

www.beitostolen.com