Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Velkommen til ValdresMarsjen 2016 den 25. mars, som vi håper blir en fin og hyggelig opplevelse for dere alle, enten du starter på Beitostølen eller Vangsjøen.

Et populært turløp på ski fra Beitostølen til Danebu.  Man kan også velge kortere distanse. Et stadig mer populært skirenn (klassisk stil) fra Beitostølen til Danebu på 65 km, som første gang ble arrangert 24 mars 2001.

Tanken bak rennet er først og fremst å tilby alle skiglade mennesker en skiopplevelse utenom det vanlige i storslagene omgivelser, et velpreparert løypenett i et snilt og innbydende terreng, der kampen om klokken nødvendigvis ikke er det viktigste.

Løpet går i år lørdag 25.mars Vi minner om at tiden nødvendigvis ikke er det viktigste, men at flest mulig av dere får en fin og hyggelig dag i fjellet,…. og helst med solen i ansiktet på et gnistrende føre. Når dette er sagt, synes vi også det er spennende å følge med på alle dere som går på tid, enten for å vinne, eller for å innfri individuelle målsettinger. Vi er en liten stab av frivillige som arrangerter ValdresMarsjen. Drivkraften i dette er alle fornøyde og entusiastiske deltakere i målområdet. Dette håper vi vil fortsette også i kommende renn. Bidraget fra rennet går i vesentlig grad til å støtte Løypelagene, Lions Club og annet humanitært arbeid.

Les alle detaljer om Valdrsmarsjen 2017 HER.